ဗီဒီယိုများအားဖြင့်ဘာသာပြန်ချက် ပယ်ဖျက်

deleted ဆိုပေမဲ့ မင်းရဲ့ မှတ်ဉာဏ်ထဲကတော့ ဘယ်တော့မှ ဖျက်လို့မရဘူး။